Recepty
Špikované krůtí filátko pečené v křehkém těstě – recept
Milovníci drůbeže by měli zbystřit. Špikované krůtí filátko pečené v křehkém těste...
Pikantní kuřecí nudličky se zeleninou a americkými bramborami – recept
Pikantní kuřecí nudličky vypadají jako pokrm s exotickým jménem. Avšak za tímto...
Nepečený dortík ze zakysané smetany – recept
Mezi milovníky sladkého se o tomto dezertu mluví pouze uctivě. Nepečený dortík ze zakysané...
Bramborové škubánky s mákem a povidly – recept
Kdo by neznal bramborové škubánky s mákem a povidly. Tradiční pokrm české kuchyně je...
Zapečený patizon – recept
Patizon býval pro většinu lidí neznámým exotickým jídlem. Nyní však získává tato...
Jehněčí guláš s rajčaty – recept
Dušené jehněčí s rajčaty je příjemný a vydatný pokrm, který kombinuje křehké kousky...
Babeta – recept
Babeta je oblíbený recept, který pochází z České republiky. Jedná se o tradiční pokrm,...
Osvěžující frappé – recept
Frappé je lahodná ledová káva, která pochází z Řecka. Je to oblíbená letní pochoutka...
Rychlé květákové placičky – recept
Na zdravé květákové placičky stačí několik jednoduchých ingrediencí, jsou hotové za...
Brambory se špenátem – recept
Špenátové brambory můžete připravit jako netradiční přílohu, ale věřte, že jsou tak...
Bramborová pánev s mozarellou – recept
Bramborová pánev s mozzarellou je lahodný pokrm, který kombinuje bohatost brambor se...
Pečená vejce – recept
Zapečená vejce jsou chutným a snadno připravitelným pokrmem, který si můžete vychutnat k...