Recepty

Bramborové škubánky s mákem a povidly – recept
Kdo by neznal bramborové škubánky s mákem a povidly. Tradiční pokrm české kuchyně je...

Zapečený patizon – recept
Patizon býval pro většinu lidí neznámým exotickým jídlem. Nyní však získává tato...

Jehněčí guláš s rajčaty – recept
Dušené jehněčí s rajčaty je příjemný a vydatný pokrm, který kombinuje křehké kousky...

Babeta – recept
Babeta je oblíbený recept, který pochází z České republiky. Jedná se o tradiční pokrm,...

Brambory se špenátem – recept
Špenátové brambory můžete připravit jako netradiční přílohu, ale věřte, že jsou tak...

Bramborová pánev s mozarellou – recept
Bramborová pánev s mozzarellou je lahodný pokrm, který kombinuje bohatost brambor se...

Ananasový řez – recept
Ananasový řez je lahodný a osvěžující moučník z tropického ovoce, který se peče jako...

Květákové placičky – recept
Květákové placičky patří mezi naše oblíbené jídlo z dětství. Existuje plno obměn...

Afrika řezy – recept
Skořicí provoněné řezy, ze kterých dobře vyšlehané těsto, doplněné harmonickým...

Bůček na pivu se zelím – recept
Vepřový bůček na pivu se zelím je oblíbené jídlo, které se obvykle podává jako...

Hrachová polévka – recept
Hrachová polévka je tradiční polévka připravovaná ze sušeného hrachu. Často se ochucuje...

Falešný tatarský biftek – recept
Falešný tatarský biftek může být například veganská verze klasického tatarského bifteku...