Recepty

Játrová směs na topinky – recept
Játrová směs na topinky je tradiční francouzský recept, který se skládá z mletých...

Krémová kuřecí polévka – recept
Krémová kuřecí polévka je lahodná krémová polévka z kuřecího masa, zeleniny a...

Debrecínská roštěnka – recept
Debrecínská roštěnka je maďarský způsob pečeného hovězího masa, který je oblíbený ve...

Králík na zelených fazolkách – recept
Králík na zelených fazolkách je klasické francouzské jídlo, které se skládá z...

Italské kuřecí rizoto – recept
Italské kuřecí rizoto je oblíbený pokrm, který kombinuje kuřecí maso, rýži, zeleninu a...

Rohlíky (housky) – recept
Housky nebo rohlíky jsou druh pečiva, který je velmi oblíbený. Spousta lidí je má ráda...

Pečený bažant na víně – recept
Pečený bažant na víně je tradiční pokrm, který se podává již po staletí. Bažant se...

Pečený bažant – recept
Pečený bažant je klasickým pokrmem ze zvěřiny. Pečený bažant je také výživný pokrm....

Dort malakov s ovocem – recept
Malakov s ovocem je východoevropský moučník, který se tradičně připravuje z bohatého...

Kanec na jalovci a tymiánu – recept
Kančí maso na jalovci a tymiánu je pokrm oblíbený v mnoha částech Evropy. Obvykle se...

Nekynutý houskový knedlík – recept
Houskové knedlíky jsou tradičním pokrmem mnoha kultur a obvykle se podávají jako příloha s...

Hovězí plátky se smetanou – recept
Hovězí plátky na smetaně jsou snadným a chutným pokrmem, který lze připravit během...