Pikantní fazolky – recept

Pikantní zelené fazolky jsou skvělým skvělým zdrojem vitamínů a minerálů. Mohou být zdravou přílohou i lehkou večeří.

Ingredience:

  • omyté a ořezané zelené fazolky
  • 1/4 šálku olivového oleje
  • 2 stroužky česneku, mleté
  • 1 lžička červených pepřových vloček
  • Sůl a pepř podle chuti
  • 1 lžíce sezamových semínek

Postup:

Olivový olej rozehřejte na velké pánvi na středně vysoké teplotě. Přidejte zelené fazolky a česnek a za občasného míchání vařte asi 2 minuty.

Přidejte vločky červené papriky a dochuťte solí a pepřem. Zelené fazolky dále vařte, dokud nezměknou, asi 4-5 minut. Posypte sezamovými semínky a podávejte.

Copyright © 2024 Human.cz. Všechna práva vyhrazena. | Nakódoval Leoš Lang