Rizoto s kuřecím masem – recept
Rizoto je dobrá volba, pokud není čas na dlouhé vyváření a strávník touží po něčem...
Piškotové řezy s tvarohovou náplní – recept
Co si upéct k nedělní pohodě? Pokud docházejí nápady a klasická bábovka nebo bublanina...
Bramborové řezy – recept
Milovníci brambor budou uneseni nápadem na bramborové řezy. Dezerty s takovou ingrediencí,...
Třený knedlík – recept
Bez knedlíků by česká kuchyně nebyla českou kuchyní. Jsou součástí řady typických...
Brambory se slaninou a pivem – recept
Tři české klasické suroviny v jednom: brambory, slanina a pivo. Spojení omamné,...
Kuře s banány – recept
O kuřeti s banány slyšel vskutku málokdo. Ryze netradiční spojení vyvolává úšklebky a...
Plněné cukety – recept
Tím, jak roste zájem o zdravý životní styl, roste zájem také o různé druhy zeleniny....
Zapečené žampiony – recept
Houby jedou v českých kuchyních ve velkém. I když zrovna není houbová sezóna. Supermarkety...
Bramborové placky – recept
Bramborové placky se v mnoha domácnostech vždy připravovaly, když zbylo od oběda příliš...
Falešný bramborový salát – recept
Bramborový salát je nenahraditelnou položkou v české gastronomii. Bez něj si nelze...
Hnízdečka z bramborové kaše – recept
Bramborovou kaši miluje polovina národa a proč si s ní proto v kuchyni trochu nepohrát?...
Kde se pěstují pistácie a proč je jíst?
To, že jsou ořechy zdravé a měly by být zařazeny do každodenního jídelníčku, jistě...