Hraběnčiny řezy – recept
Hraběnčiny řezy se považují za tradiční český moučník. Tak tradiční, že všechny...
Jablkové řezy – recept
Pokud máte nadbytek jablek a nechcete už o štrúdlu ani slyšet, zkuste osvědčený recept na...
Zatopte si ekologicky a pohodlně
Dnešním trendem se stává vyhledávání ekonomického, ale hlavně automatického způsobu...
Plissé žaluzie – to je dekorace i stínění v jednom
Pryč už jsou ty časy, kdy na většině oken v českých domácnostech byly horizontální...
Daňový ráj – co to je, jak to funguje?
Příjmy z daní jsou pro ekonomiky států klíčové. Existují však státy nebo regiony,...
Citáty o lásce – zamilované, o trápení i smutné
Citátů o lásce existuje opravdu velmi mnoho. Může se v nich skrývat mnohem víc, než by kdo...
Bramborové noky s houskou – recept
Bramborové noky s houskou jsou chutným a uklidňujícím pokrmem. Jeho příprava je poměrně...
Kuřecí maso na cibulce s cuketou – recept
Kuřecí maso na cibulce s cuketou je to skvělá kombinace! Kuřecí maso a cibule mají skvělou...
Kuřecí játra na topince – recept
Někomu může být konzistence a chuť kuřecích jater nepříjemná, jinému naopak chutná. Je...
Zapečené těstoviny s nivou a brokolicí – recept
Kombinace krémové nivy a brokolice s křupavými zapečenými těstovinami je hitem v každé...
Dušený hrášek – recept
Dušený hrášek je skvělý způsob, jak jednoduchou přílohu ochutit. Lze ho rychle uvařit a...
Párkový guláš se smetanou – recept
Párkovový guláš se smetanou je chutné jídlo do pohody. Je to skvělý způsob, jak si...