Celerová pomazánka – recept

Recepty na celerovou pomazánku mohou být skvělým způsobem, jak využít celer při vaření. Může být skvělým způsobem, jak dodat chuť a texturu sendvičům, krekrům nebo salátům. Recepty na celerovou pomazánku jsou také poměrně univerzální, protože do nich lze přidat různé bylinky, koření a další ingredience a vytvořit tak jedinečnou a chuťově výraznou pomazánku.

Ingredience:

  • 1/2 šálku majonézy
  • 2 řapíky celeru nakrájené na kostičky
  • 1 malá cibule nakrájená na kostičky
  • 2 polévkové lžíce nakládané zeleniny
  • 1 lžíce dijonské hořčice
  • sůl a pepř podle chuti

Postup:

Ve středně velké míse smíchejte majonézu, celer, cibuli, nakládanou zeleninu a dijonskou hořčici. Míchejte, dokud se všechny ingredience nespojí. Podle chuti osolte a opepřete.

Podávejte s krekry, toasty nebo kmínovým chlebem.

Copyright © 2024 Human.cz. Všechna práva vyhrazena. | Nakódoval Leoš Lang