Kuře v sýrové košilce – recept

Kuře v sýrové košilce je skvělý způsob, jak získat bílkoviny a pochutnat si na výborném jídle. Je to klasické jídlo, které potěší celou rodinu. Jeho příprava je navíc jednoduchá a velmi rychlá.

Ingredience:

  • 4 kuřecí prsa bez kůže a kostí
  • 1/4 šálku olivového oleje
  • 1 lžička česnekového prášku
  • 1 lžička cibulového prášku
  • sůl a pepř podle chuti
  • 1/2 šálku strouhaného sýra čedar
  • 1/2 šálku parmezánu
  • 1/4 šálku strouhanky
  • 1/4 šálku strouhaného parmezánu

Postup:

Předehřejte troubu na 200 °C.

Kuřecí prsa vložíme do vymazané zapékací misky a pokapeme je olivovým olejem.

Povrch posypeme česnekovým práškem, cibulovým práškem, solí a pepřem.

Navrch nasypeme rozdrobený čedar a parmazán.

Povrch posypeme strouhankou a strouhaným parmazánem.

Pečeme v předehřáté troubě cca 25 minut nebo dokud není kuře propečené.

Copyright © 2024 Human.cz. Všechna práva vyhrazena. | Nakódoval Leoš Lang