Kuře v sýrové košilce je skvělý způsob, jak získat bílkoviny a pochutnat si na výborném jídle. Je to klasické jídlo, které potěší celou rodinu. Jeho příprava je navíc jednoduchá a velmi rychlá.
Ingredience:
- 4 kuřecí prsa bez kůže a kostí
- 1/4 šálku olivového oleje
- 1 lžička česnekového prášku
- 1 lžička cibulového prášku
- sůl a pepř podle chuti
- 1/2 šálku strouhaného sýra čedar
- 1/2 šálku parmezánu
- 1/4 šálku strouhanky
- 1/4 šálku strouhaného parmezánu
Postup:
Předehřejte troubu na 200 °C.
Kuřecí prsa vložíme do vymazané zapékací misky a pokapeme je olivovým olejem.
Povrch posypeme česnekovým práškem, cibulovým práškem, solí a pepřem.
Navrch nasypeme rozdrobený čedar a parmazán.
Povrch posypeme strouhankou a strouhaným parmazánem.
Pečeme v předehřáté troubě cca 25 minut nebo dokud není kuře propečené.