Kombinace párků, piva a kečupu je zajímavá chuťová kombinace. Sladkost kečupu by mohla na první pohled přebít jemnou chuť piva a chuť klobásek by se mohla ve směsi ztratit. Pokud ho však člověk nedá mnoho a bude se držet jednotlivých kroků v receptu, vytvoří výbornou večeři.
Ingredience:
- 1 balení párků
- 1 láhev oblíbeného piva
- kečup
Postup:
Předehřejte velkou pánev na středním plameni. Přidejte klobásky a smažte je asi 6 až 8 minut, přičemž je každých pár minut obracejte, dokud nezhnědnou a nejsou propečené. Přilijte pivo a snižte teplotu na středně nízkou. Vařte asi 5 minut.
Přidejte kečup a promíchejte. Vařte dalších 5 minut.
Párky podávejte s omáčkou z piva a kečupu. Kdo nemá rád párky, může vyzkoušet kuřecí křídla v pivním těstíčku.