Vepřové kotlety pečené v alobalu – recept

Vepřové maso se řadí mezi ty tučnější druhy masa, nicméně, právě kotleta je kousek libový. Zapečená s chutí zeleniny v alobalu bude spolu s bramborovou kaší velmi chutným obědovým jídlem.

Pokrm je snadný a nenáročný na přípravu, je ideálním adeptem na rychlý oběd nebo večeři.

Počet osob: 4

Doba přípravy: 40 minut

Ingredience:

  • 4 kotlety
  • máslo
  • červená paprika
  • 2 rajčata
  • kečup

Postup:

Vepřové kotlety naklepeme, osolíme a položíme na alobal potřený hojně máslem. Na maso položíme zeleninu, zakapeme kečupem, zabalíme a pečeme na plechu asi 25 minut.

Podáváme s bramborovou kaší.

Copyright © 2024 Human.cz. Všechna práva vyhrazena. | Nakódoval Leoš Lang