Vanilkový pudink, smetana a skořice tvoří kombinaci, která zaručuje, že se po buchtě jen zapráší. Recept ocení celá rodina i návštěvy.
Ingredience:
- 200 g hladké mouky
- 150 g cukru krystal
- 0,1 l oleje
- 0,1 l mleka
- 1 prášek do pečiva
- 4 vejce
- 0,5 l mléka
- vanilkový pudink
- zakysaná smetana
- mletá skořice
Postup:
Nejdříve z 0, 5 l mléka a vanilkového pudinku uvaříme pudink. Pak smícháme hladkou mouku, cukr, olej, 0,1 l mléka, prášek do pečiva, vejce a nalijeme na plech.
Horký pudink rovnoměrně nalijeme na syrové těsto a pečeme 15 minut na 200 °C. Po upečení na horkou buchtu rozetřeme zakysanou smetanu a posypeme skořicí. Po vychladnutí nakrájíme na čtverečky nebo obdélničky a podáváme.