Kuřecí řízky se šunkou a žampiony v alobalu – recept

Způsobů, jak připravit kuřecí řízky, existují stovky. Alobal možná není příliš populární, ovšem své opodstatnění v kuchyni má a kuřecí řízky se šunkou a žampiony v alobalu tomu dávají za pravdu. Lahůdka nad lahůdky.

Ingredience

  • 4 ks kuřecích prsíček
  • 10 dkg šunky
  • 10 dkg žampionů
  • Rama
  • Rama Culinesse
  • sůl
  • pepř

Postup

Kuřecí řízky naklepeme, osolíme, opečeme po obou stranách na pánvičce s rozehřátým olejem a přeložíme na 4 čtverce alobalu. Žampiony pokrájíme na plátky, osmažíme na másle a rozložíme na kuřecí řízky.

Šunku nakrájíme na hranolky, navršíme na řízky, alobal dobře uzavřeme, přeložíme na pánvičku a zapečeme. Jakmile se alobal nafoukne, pokrm vyjmeme, alobal rozstřihneme a podáváme. Jsou lepší než kuřecí řízky v těstíčku.

Copyright © 2024 Human.cz. Všechna práva vyhrazena. | Nakódoval Leoš Lang