Rybí filé v alobalu se zeleninou je chutným a zdravým jídlem. Je to skvělý způsob, jak získat základní živiny, jako jsou bílkoviny a omega-3 mastné kyseliny, a zároveň dostatek vitamínů a minerálů. Je to také skvělý způsob, jak jídelníček obohatit o nové zajímavé chutě.
Ingredience:
- 300 g rybího filé
- pár kapek olivového oleje (nebo kousek másla)
- paprika
- hrášek
- kukuřice
- grilovací koření
- stroužek česneku
- snítka libečku
- citron
Postup:
Vezmeme alobal, pokapeme olivovým olejem, položíme na něj filé, potřeme šťávou z citronu, posypeme kořením, zasypeme směsí zeleniny, přiložíme snítku libečku a rozmačkaný stroužek česneku.
Alobal pevně uzavřeme, rozehřejeme troubu na 250 °C a pečeme přibližně 25-30 minut.