Recept na pečené filé zní výborně. Je to zdravý a snadný způsob, jak si vychutnat ryby. Navíc díky příchutím, které lze do filé přidat, je ještě chutnější. Velká výhoda je univerzálnost tohoto receptu, a tak je téměř zaručené, že doma u večeře sklidí úspěch.
Ingredience:
- 2-4 kusy rybího filetu (libovolný druh ryby)
- 2 lžíce olivového oleje
- 1 lžička česnekového prášku
- 1 lžička cibulového prášku
- 1 lžička papriky
- sůl a pepř podle chuti
Postup:
Předehřejte troubu na 375 °C. Vymažte zapékací misku olivovým olejem. Do zapékací misky vložte rybí filety. Filety posypte česnekovým práškem, cibulovým práškem, paprikou, solí a pepřem.
Pečte 15-20 minut nebo dokud není ryba propečená a snadno se odlupuje vidličkou. Podávejte s oblíbenou přílohou jako jsou například brambory nebo kroupy.